Een XPERT in het sociale domein word je niet zomaar. Heb jij het in je? Wil jij aan de slag als XPERT bij een gemeente of (regionale) sociale dienst? Lees hier wat de vereisten zijn.

Het team
SOZA XPERT is een platte organisatie die lean and mean inspeelt op het veranderende sociale speelveld en de vraag vanuit de klant. Onze XPERTS werken op project bij onze opdrachtgevers, deels in projectteams en deels op detacheringsbasis. Ze zijn een autoriteit binnen hun vakgebied en zeer gemotiveerd. Bij SOZA XPERT combineren we teamspirit met een flinke dosis ambitie.

Word XPERT
Alleen (zeer) ervaren inkomensconsulenten, screeners én handhavers gaan aan de slag bij onze opdrachtgevers. Slechts bij hoge uitzondering werken we met freelancers. Doordat XPERTS bij ons in dienst komen, kunnen we hen optimaal ondersteunen in hun verdere ontwikkeling en het realiseren van ambities.

Werken op projecten
Bij SOZA XPERT word je ingezet op projecten. Je neemt een kijkje in de keuken van verschillende organisaties en groeit uit tot veelzijdig specialist in het sociaal domein. Let op: projectmatig werken vraagt wel reisbereidheid. We proberen XPERTS altijd zo dicht mogelijk bij hun thuisbasis te plaatsen, maar dit lukt niet altijd.

Geen senior?
Soms bieden we uitzonderlijke talenten de kans om door te groeien naar een medior- of seniorpositie. Voorwaarde hiertoe is dat je de HBO-opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening of de master Sociaal Recht hebt afgerond en ten minste een jaar relevante werkervaring hebt opgedaan *.

* Heb je helemaal geen ervaring binnen de sociale zekerheid, dan heeft solliciteren helaas geen zin.