Jarenlange ervaring
SOZA XPERT is al meer dan 20 jaar dé expert in het ontzorgen van het sociale domein. Vanuit onze gemeente-ervaring zijn we als geen ander in staat met u mee te denken en de juiste oplossingen te vinden. Vanuit onze kennis en kunde bieden we ook strategisch advies, onder meer inzake bestandsreductie, efficiency, kostenbesparing en kennisborging.

Projectmatige oplossingen
SOZA XPERT levert geen ‘handjes’, maar ontzorgt gemeenten en sociale diensten met behulp van projectmatige oplossingen. We werken altijd in een team van XPERTS die speciaal voor de opdracht geselecteerd zijn. Alle XPERTS zijn bij ons in dienst.

Besparen
De focus ligt bij ons altijd op het realiseren van besparingen voor onze opdrachtgevers. Onze screeningssoftware XpertVovo die we inhouse ontwikkeld hebben, genereert real time sturingsinformatie. Hiermee heeft u op ieder gewenst moment inzicht in de status van het project en de gerealiseerde besparingen.

Tijdelijke inhuur 
U kunt bij SOZA XPERT ook terecht voor tijdelijke ondersteuning. Wij detacheren uitsluitend eigen mensen die gepokt en gemazeld zijn binnen de publieke sector.