Skip to main content

Oplossingen voor het sociale domein

SOZA XPERT biedt oplossingen op het gebied van werk, inkomen en zorg in het sociale domein. Onze dienstverlening focust zich op het projectmatig realiseren van besparingen voor gemeenten en Regionale Sociale Diensten. Zo screenen onze XPERTS complete organisaties op de rechtmatigheid van onder meer voorliggende voorzieningen en handhaving. Zij worden hierbij ondersteund door onze screeningssoftware.

Investeren in medewerkers
SOZA XPERT investeert voortdurend in de competenties van de eigen medewerkers. Wij stimuleren onze XPERTS opleidingen te volgen en kennis te vergaren. Mede hierdoor is SOZA XPERT een organisatie waar gedreven, deskundige mensen graag werken.

Grondlegger
Fariez Nanhekhan werkte zestien jaar bij de gemeente Tilburg als kwaliteitsmedewerker. Daar deed hij veel kennis en ervaring op binnen de wereld van de sociale zekerheid. In 2003 startte hij SOZA XPERT.

Fariez vertaalt complexe wet- en regelgeving naar innovatieve oplossingen voor de dagelijkse praktijk van sociale diensten. Zijn kennis van de wet op het gebied van Werk, Handhaving, Zorg en Inkomen is ongeëvenaard. Naast zijn werkzaamheden als directeur van SOZA XPERT is Fariez veelvuldig aanwezig op de werkvloer van gemeenten, gedreven door zijn passie om de bedrijfsvoering van een sociale dienst eenvoudiger en slimmer te maken. Hij ziet het als zijn missie de BV Nederland goedkoper te maken en sociale diensten in het bijzonder. Fariez is kwartiermaker bij het inrichten van nieuwe projecten. Hij bewaakt de voortgang en kwaliteit en verliest daarbij nooit uit het oog dat de dagelijkse realiteit bij een sociale dienst hectisch is.

SOZA XPERT is sinds 2015 onderdeel van DPA Group N.V.